Haverlandj Spektakel
Party Kryner
Duitsche schlager en oktoberfeesten schieten als paddenstoelen uit de grond, de muziek … de ene act is minstens zo leuk als de andere toch allen vrijwel het zelfde. Party Kryner is anders…
 PARTY KRYNER “Party mit den größten Knallern aus den Eighties, Nineties und dem Besten von Heute mit Oberkrainer Sauce”
Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland, een klassiek geschoolde zangstem en een bekroonde accordeonist staan garant voor een professionele show, kortom iedere feestelijke gelegenheid verdient “Party Kryner”
Het Party Kryner concept : Men neme ruim 25 jaar ervaring in de internationale pop en party gecombineerd met de liefde voor de Alpenland muziek en voege dit samen in een totaal pakket van traditionele Oberkrainer sound met vette drums. Party Kryner bestaat uit steirische harmonica speler Kevin van den Eijnden en zanger en entertainer Ronald Pijls.
Wilt u op uw oktoberfeest, Heren- en Dameszittingen, Carnavals evenementen, bedrijfsfeesten, Schlagerfeesten, familiefeesten iets heel nieuws op het podium? Een act die afwijkt van alle andere? Met moderne Trachten Stijl en accordeon, maar ook met strakke looks en vette drums, de grootste hits van de afgelopen jaren en die van nu overgoten met onvervalste Oberkrainer Sauce, dát ís een heel nieuwe combinatie en precies dát biedt het gloednieuwe duo Party Kryner.